• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

10 d’octubre del 2023

DELEGATS DE CATALUNYA

 

REUNIÓ DELEGATS DE MISSIONS-CATALUNYA

06/10/2023

El divendres dia 6  d’octubre , el Palau Episcopal de l’Arquebisbat de Barcelona, ha estat el punt de trobada per la reunió conjunta de les Delegacions i Secretariats diocesans de missions i Direccions diocesanes de les Obres Missionals Pontifícies (OMP) en seu a Catalunya.

Els delegats i directors diocesans catalans s’han reunit  per trobar-se, per tenir un espai de fraternitat i compartir l’estat actual i els principals reptes de futur pel que fa a les diferents dimensions missioneres de cada diòcesi.

Va presidir la reunió Mons. David Abadias com a responsable d’acompanyar les reunions interdiocesanes dels Delegats diocesans de Missions, encàrrec rebut dels bisbes de la Conferència Episcopal Terraconense.

Es veu la necessitat de continuar treballant, fent especial èmfasis en la pregària i l’ajuda econòmica a les Esglésies joves. Les necessitats en els territoris de missions continuen sent una prioritat i cal seguir treballant conjuntament per donar-les a conèixer.

Aquestes i altres qüestions van ser l’ocasió per retrobar-se i encoratjar-se mútuament a seguir treballant en l’animació diocesana per les missions i els missioners.


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions