• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

6 d’octubre del 2023

DOMUND 2023

La història de l'Església està teixida per cors ardents que, com els deixebles d'Emmaús, es troben amb Jesús viu i ressuscitat, i es posen immediatament en camí per a anunciar-lo als qui encara no el coneixen. És el que viuen els nostres missioners en les terres de missió. I tots formem part també d'aquesta dinàmica que fa créixer a l'Església. Com diu el papa Francesc en el seu Missatge per a aquest Domund, "tots poden contribuir a aquest moviment missioner amb l'oració i l'acció, amb l'ofrena de diners i de sacrificis, i amb el propi testimoniatge". La Jornada Mundial de les Missions es diu a Espanya Domund. És el dia en què l'Església prega especialment per l'evangelització en el món i ens recorda que tots estem cridats a participar activament en la missió. Dos exemples de col•laboració :

 L'ESGLÉSIA A MONGÒLIA és una de les més joves del món (30 anys). Compta amb 1.400 catòlics en una extensió similar a tres vegades Espanya. En els últims 5 anys aquesta prefectura ha rebut del Domund
 245.000 E. 

 DIÒCESI DE MARALAL, KÈNIA L'Església acompanya a la tribu dels samburu. Sense aigua ni llum, els missioners anuncien l'Evangeli i defensen el valor de la vida. En els últims 5 anys aquesta diòcesi ha rebut del Domund 239.000 E.

 Avui com sempre , la humanitat necessita la bona noticia de la pau i de la salvació del crist .Aquest es l’objectiu de l’itinerari sinodal que església du a terme : Comunió , participació i missió. Una cooperació missionera de tots els seus membres , a tots nivells . Les obres missionals Pontifícies OMP iniciades 1839 son el mitjà de l’església per el sosteniment de les missions .Els objectius principals OMP son donar suport als territoris de missió i promoure l’esperit missioner. 
El Domund és la gran oportunitat per implicar-te en la missió universal de l'Església. T'uneixes?

 Delegació Missions de Vic http://missionsvic.blogspot.com sempre a la vostra disposició
 Delegació de missions Vic 
Triptic domund OMP

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions