• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

5 d’abril del 2024

Campanya Vocacions Nadiues


 21 abril: dos Jornadas vocacionales


 

Què son las vocacionals nadiues?

Són les persones cridades a la vocació sacerdotal o religiosa als Territoris de Missió.  Són el millor llegat dels missioners. És el fruit del seu testimoni, que s'encarna en una cultura. Són el present de les Iglesias locals. Elles estan emmotllant l'Evangeli a la seva gent. Representen el futur de l'Església. La seva formació  assegura la solidesa de l'Església catòlica i universal


El IV Diumenge de Pasqua, "diumenge del Bon Pastor", l'Església a Espanya celebra dues Jornades vocacionals de forma conjunta:

Jornada Mundial d'Oració per les Vocacions. De caràcter universal, pretén arribar en tots els joves la pregunta per la seva vocació, i que l'Església promogui les vocacions cristianes amb l'oració i l'acompanyament. Està organitzada pel Servei de Pastoral Vocacional de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), la Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER) i la Conferència Espanyola d'Instituts Seculars (CEDIS). 

 Jornada de Vocacions Natives. Busca sostenir les vocacions al sacerdoci i a la vida consagrada que sorgeixen als Territoris de Missió, perquè cap d'elles es quedi frustrada per falta de recursos. Per a això, a més de l'oració, promou la col·laboració econòmica. Està organitzada per Obres Missionals Pontifícies (OMP). 

Les dues Jornades comparteixen un mateix cartell i un mateix lema: "Que es faci la teva voluntat. tots deixebles, tots  missioners”

 

 

Els materials conjunts de les Jornades es troben en la web www.paraquiensoy.

com Els específics de Vocacions Natives estan en www.vocacionsnatives.


Dossier premsa OMP


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions