• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

30 de juny del 2022

Campanya Missionera RWANDA


 

En la línea de la crida que fa el  papa Francesc adreçant-se a l’Església Universal:

 

Aneu cap a les perifèries”

 

El Bisbat de Vic, com a Església Missionera, ha fet seva aquesta crida col·laborant pastoralment des de l’any 1960 amb l’Església de Rwanda, tan a nivell dels missioners com a nivell econòmic.

 

Aquest any els mossens de Rwanda som els qui ens impliquem en aquesta campanya, juntament amb la delegació  i volem animar-vos a col·laborar-hi.

 

En aquests tres últims anys, a traves de la Delegació de Missions s’han pogut finançar diferents projectes gràcies a l’aportació de la comunitat cristiana de la diòcesi de Vic i dels donatius de la Fundació Josefa  Maresch. Com són:Projecte del Presbiteri de la Parròquia de Murama - Diòcesi de Ruhengeri: la rectoria pels mossens 11.000,00 €.

 

Projecte Pandèmia covid 19 - Arxidiòcesi de Kigali: Construir rentamans a les entrades de les esglésies i l’adquisició de material fungible com hidrogels, mascaretes etc. 16.585,00 €.

 

Projecte Pastoral - Diòcesi de Cyangugu: Sostenir les comunitats sacerdotals en temps de crisis pandèmica  10.000,00 €

 

Per tal de poder continuar mantenint aquesta missió eclesial nostra, volem fer una crida adreçada a tots els  batejats i  aprofitem aquesta ocasió per recordar que la propera col·lecta dedicada a la diada missionera de Rwanda s’escau el diumenge dia 10 juliol.

 

També és un dia on podem fer pregària comunitària a les parròquies per demanar per tots els missioners i missioneres que hi ha actualment  i pels mossens que som aquí donant testimoni de l’Església Rwandesa i sobre tot, pregària per a poder seguir mantenint aquesta estreta i bona relació per a poder continuar col·laborant en el futur en diferents projectes missioners.

 

Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

 

Hitayezu Fulgence i  Delegació de Missions

 

Vic, juliol del 2022

 


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions