• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

20 d’octubre del 2016

DOMUND

“SURT DE LA TEVA TERRA”

Diumenge 23 celebrarem la DIADA MUNDIAL DE LA PROPAGACIÓ DE LA FE (DOMUND), i el Papa ens demana, en el lema d’enguany: “SURT DE LA TEVA TERRA”. És a dir, que sortim enfora, que no ens quedem en aquesta “primera terra” que som nosaltres mateixos, tancats dins la nostra closca.
Com a cristians, se’ns demana sortir per anunciar a tothom Jesucrist i la seva Bona Nova de l’Evangeli. Uns, ho hem de fer al lloc on som, “sortint” a la família i a l’entorn, que és la societat en que ens relacionem. Per a d’altres, “la sortida de la terra” serà marxar més enllà, als països on viuen molts germans nostres que no coneixen Déu.
En tots els batejats hi actua la força santificadora de l’Esperit, que ens impulsa a evangelitzar. Tot cristià és missioner, és un “deixeble missioner”. Tots hem de cercar la manera de comunicar Jesús, amb el testimoniatge generós de la nostra vida que correspongui a la situació en que ens trobem. Ens ha d’omplir de goig saber que el cristià no s’anuncia a sí mateix, sinó que prepara el camí per a un altre: el Senyor. Ell ens estima i espera la nostra col.laboració.
La Diada del Domund ens crida, doncs, a tots a “sortir”: als que es quedaran a prop, i als que ho faran a terres llunyanes. Els germans que han sortit “més enllà” necessiten el nostre recolzament. La seva feina no és fàcil... però han estat fidels a la crida de Jesús: “ANEU”, plasmada en el lema d’enguany “SURT DE LA TEVA TERRA”.
Els missioners esperen de nosaltres, a més del record, la pregària i la nostra almoina. Que no els manqui mai la il·lusió en el seu treball, i que puguin cobrir les moltes necessitats que troben en l’entorn en que es mouen.
SIGUEM GENEROSOS, “SORTIM” DEL NOSTRE TANCAMENT “I ARRIBAREM A LES PERIFÈRIES”, COM DIU EL PAPA.
LA JOIA DE L’EVANGELI, QUE OMPLE LA VIDA DE LA COMUNITAT CRISTIANA, ÉS UNA JOIA MISSIONERA.
Les Delegacions de Missions de Catalunya

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions