10 d’abril de 2016

Jornada de Vocacions Natives i Jornada de Oració

ET MIRA AMB PASSIÓ


El 17 de abril es celebra la  la Jornada Mundial de la Oració i la Jornada de Vocacions Natives. Per primera vegada a Espanya, la vocació universal  es  celebra en una sola Jornada. Aquí i allà. A  Espanya i a la Missió. En una única Jornada es celebra dos realitats.

La Conferencia Episcopal ha decidit  que, a partir de 2016, la Jornada de Vocacions Natives, que sosté la Obra de Sant Pere Apòstol, es celebri a  Espanya el IV Diumenge de Pasqua, coincidint amb la Jornada Mundial de la   Oració per las Vocacions. Des de fa  53 anys, aquest  diumenge “del Bon Pastor” la Església universal intensifica La oració por el naixement , creixement  i  maduració de les vocacions . A la vegada,des de l'àmbit territorial de la missió arriben  noticies de les nombroses vocacions que Déu suscita, com manifestació explícita de que la paraula  sembrada per els  missioner i missioneres dona el seu fruit. Per la similitud  de objectius, era lògic que aquestes dos Jornades coincideixin en el mateix  diumenge.

m
 
LEMA. “ET MIRA AMB PASSIÓ”

Inspirat en la vocació de Mateu, mostra que les vocacions son els “Mateus” del nostre temps. La passió amb  que Crist mira, mou  al jove a entregar-se i tenir  compassió. La vocació, per tant, te dos moviments:

1.      La mirada amorosa de Crist, que enamora al jove, i l’ invita a donar un sí per  tota la vida (“Et mira amb passió”)
2.      I Aquest  sí  que porta  una entrega a els  altres,  amb  un amor misericordiós(“compassió”)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions