• SEMANA ESPAÑOLA DE MISIONOLOGÍA


  "Misión y redes" Burgos del 2 al 5 de julio de 2018
 • CURSO DE VERANO DE MISIONOLOGÍA 2018


  "El Espíritu nos impulsa por los caminos de la Misión" Segovia del 25 al 30 de junio
 • MENSAJE JORNADA MUNDIAL DE LAS MISIONES 2018


  “Con los jóvenes, llevemos el Evangelio a todos” Francisco - DOMUND 2018
 • Guía Compartir la Misión 2018


  Propuestas de voluntariado misionero para jóvenes
 • ANIMACIÓN MISIONERA


  Recursos para la animación misionera de jóvenes
 • SUPERGESTO


  Revista misionera para los jóvenes
 • GESTO


  Revista misionera para los niños
 • REVISTA MISIONEROS


  Revista misionera para adultos que recoge la actualidad misionera de la Iglesia

12 de febrer de 2015

DELEGACIONS DE MISSIONS DE CATALUNYAEls Delegats de Missions de les diòcesis catalanes, s'han reunit en la ja tradicional trobada que té lloc cada  any, a principis de febrer. L'arquebisbat de Tarragona és qui acull la resta de delegats i treballadors de les delegacions de Missions i OMP de Catalunya. En aquesta trobada caben moments per la formació,  reflexió, la posada en comú d'iniciatives i la convivència fraterna. Mn. Joan  Magí, rector de la parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, obrí la sessió amb la conferència "promoció de les vocacions missioneres". La seva aportació va servir per remarcar els fonaments bíblics de la vocació missionera,al temps que obrí un ric diàleg on es posà de manifest, novament,  l'actualitat i urgència de la dimensió missionera de l'Església. 

En els espais de convivència i lleure, ens trobem les persones responsables de l'animació missionera de les nostres diòcesis. Aquests són espais molts important i molt cuidats per tots els participants, doncs és aquí on neixen i es fortifiquen els lligams que ens agermanen en la construcció de la nostra Missió. 
A més a més dels delegats i treballadors, en aquestes trobades hi participen altres persones que complementen la realitat missionera a les nostres contrades. Per una banda,  la Pilar Gilaberte,coordinadora del Servei conjunt d'animació missionera (SCAM); és missionera comboniana i representa a les comunitats religioses missioneres, al servei de les diòcesis; per col·laborar en la dinamització missionera dels diferents bisbats. Per altra banda, el pare Josep Roca, claretià; representant de la Unió de religiosos de Catalunya (URC), la seva presència serveix per remarcar la importància de tots els agents missioners en la vida diocesana. 
Durant les jornades també hi van participar Mons. Enric Benavent,com a representants dels Bisbes de la provincia Tarraconense en l'àmbit de Missions; i D. Anastasio Gil, director nacional de les Obres Missionals Pontifícies, (OMP). Les seves intervencions van servir per encoratjar els responsables diocesans que vetllen per la dimensió missionera. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions