• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

2 de juliol del 2023

CAMPANYA RUANDA 2023


 

Amb l’Església de Ruanda sempre es pot fer mes

Uns dels punts  claus i important de la pastoral  del bisbat vic es la missió   Vic-Ruanda . i continuar mantenint els vincles iniciats pels missioners de la diòcesi de Vic els anys 1960i.

 

Aquest any  la campanya Ruanda es  el  9 de juliol , per això us demanem col·laboració per poder dur a terme alguns  els projectes que ens arriben.

Aquest curs pastoral  2022-2023, gràcies a la vostra aportació s’ha pogut  finançar una part dels tres projectes que ens van arribar de tres diòcesis de Rwanda.

Arxidiòcesi Kigali, projecte construcció de l’Església   de Mugote .Aquest any serà creada com nova parròquia, per apropar a la gent que havia de fer molts kilòmetres de cami per anar missa dominical..

-Diòcesi  de Ruhengeri:  projecte  de àmpliament dela  parròquia de Musanze, `  que estar a dins  la ciutat de Musanze,  io es per poder acollir millor l’ allau de  persones que arriben a la ciutat per buscar una vida millor.

 Diòcesi  de Cyangugu La financiació de una moto per ajudar els desplaçaments pastorals dels mossens.

Aquesta diada del dia 9 de juliol es una oportunitat  de fer pregària comunitària  a les parròquies per demanar per tots els missioners i missioneres que hi ha actualment  i pels mossens que som aquí donant testimoni de l’Església Rwandesa i sobre tot, pregària per a poder seguir mantenint aquesta estreta i bona relació per a poder continuar col·laborant en el futur en diferents projectes missioners.

Gràcies al bisbat de vic per la seva missió per Ruanda i gràcies per l’esglèsia de Ruanda per la seva ajuda pastoral a la diòcesi de Vic

Hitayezu Fulgence i  Delegació de Missions

 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions