• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

13 de gener del 2023

15 de gener: Infància Missionera

 15 de gener: Infància Missionera?

És una xarxa internacional d’infants que es formen en la missió i comparteixen les seves aportacions per a ajudar als missioners en el seu treball amb infants. Gràcies a la seva generositat, els missioners compten amb una ajuda perquè més de quatre milions d’infants en les missions puguin accedir a l'educació, la salut, la protecció de la vida, i la fe.

Quan se celebra?

 Infància Missionera ofereix formació missionera tot l'any, però una vegada a l'any celebra una Jornada. Encara que Infància Missionera és una iniciativa mundial, la celebració de la seva jornada no és simultània en tots els països. A Espanya té lloc el II Diumenge del Temps Ordinari, que en 2023 és el 15 de gener.

Qui participa?

 Infància Missionera està dirigida principalment als infants, agents i destinataris de la missió de l'Església. No obstant això, aquesta Jornada també està dirigida a adults, que amb la seva oració i donatius, poden unir-se al treball que els missioners realitzen amb els infants del món.

Qui ho organitza?

Obres Missionals Pontifícies (OMP) és l'instrument de l'Església que s'encarrega del sosteniment dels Territoris de Missió. Una de les quatre obres que formen aquesta institució, anomenada "Obra d'Infància Missionera", és la que organitza aquesta jornada. El seu fundador, monsenyor Forbin Janson va començar aquesta iniciativa pionera de la infància al 1843: 80 anys abans de la Declaració dels Drets dels infants de Ginebra.

A què es destinen els diners?

Amb les aportacions recollides per Infància Missionera, se sosté el treball que es realitza amb els infants en els 1.117 territoris de missió que té l'Església. Amb aquests diners se secunden més de 2.500 projectes d'educació, salut, protecció de la vida i evangelització. A l'any s'ajuda a més de 4 milions d'infants.

Dossier de premsa OMP



0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions