• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

20 d’octubre del 2021

DOMUND 24-OCTUBRE -2021

 

“Un any més ens trobem de nou en la Diada del DOMUND, Jornada Mundial de la Propagació de la Fe.

El lema d’enguany és: “Explica el que has vist i sentit”.

La fe en Déu, encarnat en la persona de Jesús, és una experiència, ens dona la plenitud de la Vida i en ella recolzem la nostra esperança. Aquesta fe, que hem rebut gratuïtament, hauria d’omplir el nostre cor i vessar-se per tot el món, com un dol d’aigua fresca i cristal·lina.

Per poder obrir el nostre cor i explicar el que hem vist i sentit, necessitem haver viscut intensament la proximitat i la intimitat amb Déu. La seva Paraula en l’Evangeli, la pregària i, sobretot l’Eucaristia, ens ompliran d’Ell i aleshores la nostra visió i oïda seran molt diferents.

Sabem molt bé que tots som missioners, des del nostre baptisme, i per donar compliment a l’exigència que comporta, hem de veure i sentir les veus del món, amb els ulls de Déu. Però, avui recordem -de manera molt especial- els nostres germans missioners i missioneres, que escampats pel món van sentir un dia la crida del Senyor. Amb la seva resposta generosa, ho van deixar tot per anar a països llunyans a escampar la Bona Notícia de l’Evangeli, que porti -a qui els escolti- a la gran joia de sentir-se fills de Déu, que ens estima a cadascú, individual i personalment, i que ens ha fet hereus del seu Regne etern. Tampoc podem oblidar el treball que fan en bé de les persones d’aquests països, perquè puguin tenir una vida millor i més digna.

Ells d’una manera especial, veuen i senten les veus dels que en el nostre món reclamen el pa material, perquè tenen fam; però també la de tota la humanitat necessitada del pa espiritual de l’estimació, el respecte i la germanor entre tots. En definitiva, el pa de la Vida, que únicament es troba en Déu.

La Diada del DOMUND ens brinda, doncs, l’oportunitat d’acostar-nos als missioners i missioneres amb el nostre recolzament, pregària i almoina generosa, escoltant el clam de les terres de missió. Jesús ens ho va dir ben clar: “Tot el que feu a un d’aquests més petits, m’ho feu a mi”.

Què farem?... Pensem-hi i siguem generosos!...”


DELEGACIONS DE MISSIONS DE CATALUNYA

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions