Nadal ja es aquí

  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

19 d’octubre del 2018

Dia del Domund 21-octubre -2018


En arribar aquest dia del DOMUND (Diumenge Mundial de la Propagació de la Fe), com cada any, se'ns recorda la nostra missió com a cristians. Les paraules de Jesús: “Aneu per tot el món...” ressonen avui més que mai a les nostres orelles i al nostre cor, amb el lema d’enguany: "CANVIA EL MÓN".
Hem d'anar per tot el món, per fer-lo CANVIAR, per fer-lo més humà, més fratern, més generós... Tenim a les nostres mans la millor eina per a fer-ho: la fe en Déu Pare Creador, en Déu Fill Salvador i en Déu Esperit Sant, que enforteix aquesta fe i ens empeny a actuar.
Aquesta fe ens dóna la plenitud de la vida i fa que ens sentim immersos en Déu, en el seu amor i en l'amor als germans; fe que hem rebut gratuïtament i que, com una font d'aigua fresca, brolla del nostre cor i hauria d'escampar-se per tot el món. Aquest món ressec per l'egoisme, la manca de solidaritat i de respecte envers els altres.
És ben cert que hem rebut el do de la fe, però també ho és que, de vegades, el tenim massa guardat, fins i tot amagat. Sovint no deixem que aquesta aigua, amb la força de l'Esperit, surti i actuï per a CANVIAR EL NOSTRE MÓN, fent-la operativa amb les obres, que són el seu testimoni.
Avui recordem especialment els missioners i missioneres escampats arreu de la terra. Un dia van sentir la crida del Senyor i, amb l'únic equipatge de la fe i la il·lusió de col·laborar en la transformació del món, van deixar-ho tot per anar a països llunyans a escampar la Bona Nova, aquella que Jesús ens va venir a portar.
Sabem prou bé que la tasca dels missioners no és fàcil, i encara menys en els nostres dies, en què molts són perseguits pel seu testimoni de la fe, pel seu treball en favor dels més necessitats i per la seva defensa dels drets humans.
Cal que siguem generosos amb la nostra almoina. És molt el que es necessita i molta la feina a fer. Que no hi manqui tampoc la nostra pregària perquè el Senyor, que els va cridar a ser missioners, els mantingui amb una fe i un amor ben vius.

Els delegats de Missions de Catalunya


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions