10 de gener de 2018

INFANCIA MISSIONERA

Jornada de la Infància Missionera
«Aventura’t a ser missioner»
Diumenge, 28 de gener de 2018


La preparació de la Jornada de la Infància Missionera comença per nosaltres a l’Advent, amb la festa de SEMBRADORS D’ESTELS, on els nens i nenes se senten petits missioners felicitant a tothom el NADAL amb una petita estrella brillant.

No queda lluny aquest sentiment de compartir l’alegria de la gratuïtat amb un petit gest d’amor, d’aquest manera entenem l’Encarnació de Jesús. Podríem dir que la "infància" es torna "Infància Missionera" per participació en la Santa Infància de Jesús.

El nostre compromís, des de l’Obra Pontifícia, oferint formació cristiana, educació, sanitat, suport a un nen, ho entenem com ofrena a l’Infant de Betlem, Salvador del món. "Els nens són animats a oferir als altres nens del món la seva ajuda en forma de pregària, de sacrificis, de donatius, estimulant-los a descobrir-hi el rostre de Jesús" (art. 15 OMP). Així ells poden experimentar que, en fer nostres les necessitats dels altres, ens posem en un camí de transcendència que, a través dels germans, ens porta a Déu.

Siguem animadors en les nostres comunitats al compromís missioner dels més petits, els nens ajuden els nens,  "no només donar, sinó també rebre". Dues característiques de petitesa i reciprocitat, perquè la innocència dels infants no sap d’obstacles a l'acció de l'Esperit Sant, el veritable protagonista de la missió.

Rebeu els nostres sentiments de gratitud i recolzament en la vostra tasca diària.
0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions