• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

26 de setembre del 2017

DOMUND 2017



El pròxim diumenge 22 d’octubre l’Església celebra la DIADA MUNDIAL DE LA PROPAGACIÓ DE LA FE (DOMUND) i el papa Francesc ens fa arribar la seva crida: “SIGUES VALENT... LA MISSIÓ T’ESPERA...”
Ser valent és no deixar que la por ens paralitzi. Ni la por del mal que pot sortir-nos en el camí, ni la por d’arriscar-nos per a fer el bé, ni la por a un lliurament o compromís seriós per ser fidels a la nostra fe i a la vivència de l’Evangeli.
La crida “SIGUES VALENT...” ens empeny. Les paraules de Jesús adreçades als seus deixebles i, per tant, també a nosaltres, “NO TINGUEU POR, JO HE VENÇUT EL MÓN” (Jn 16,33), ens tranquil·litzen i ens donen la força necessària per a sortir cap a “LA MISSIÓ QUE ENS ESPERA”.
Quina missió? La nostra, la de cada un de nosaltres. Des que Jesús va dir “ANEU PER TOT EL MÓN...”, tots som cridats a fer que el Regne de Déu es faci present cada dia més en el nostre entorn i arreu. El Senyor vol que visquem amb coherència, actuant d’acord amb el que creiem i som. Ell espera de nosaltres no tant el resultat de grans accions com el treball del dia a dia, fet amb amor i el màxim esforç.
A més d’aquesta missió personal, al llarg de tot l’any, tenim la diada del DOMUND, ocasió per a recordar, amb afecte i agraïment, aquells germans nostres, homes i dones valents, que van sentir un dia en el seu cor la crida de Jesús. Ells van deixar-ho tot per marxar a la terra de missió, que els estava esperant.
Els nostres missioners i missioneres donen la seva vida, tot el que tenen i tot el que són, per portar la Bona Nova de Jesús i, per tant, una nova esperança a tots aquells que viuen la pobresa material o espiritual.
Déu està sempre “despert” i vol venir a través nostre cada dia a tot arreu. Déu està esperant-nos en cada persona i en cada esdeveniment. Crist ens ofereix a tots, en aquesta celebració del DOMUND, una nova oportunitat de SER VALENTS i respondre a l’ESPERA DE LA MISSIÓ, amb la nostra pregària i amb l’aportació econòmica –generosa– que fem.
Que mai la por del compromís no ens tapi els ulls i no ens deixi veure el bé que podem fer; que no ens tapi les orelles per a no escoltar el clam dels pobres; que no ens lligui els peus per a poder estar al lloc on fem falta i els puguem allargar les nostres mans. No defraudem el Senyor i responguem com cal a la crida: “SIGUES VALENT, LA MISSIÓ T’ESPERA.”
AIXÒ ÉS ESTIMAR DE DEBÒ, DES DEL FONS DEL COR, I AIXÒ ÉS FER PRESENT JESÚS AL MÓN.

Els delegats de Missions

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions