Nadal ja es aquí

  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

16 de gener del 2017

INFÀNCIA MISSIONERA

Jornada de la Infància Missionera
«Segueix-me»
Diumenge, 22 de gener de 2017

Molt estimats,

Recordant la nostra infància entenem l’ opció de Jesús pels petits. Tots tenim com una imatge on apareix el regal de la vida, la família en la qual hem nascut, els nostres pares i germans, les persones amb les quals hem conviscut
La mirada de Jesús a la nostra infantesa suscita en nosaltres un especial compromís amb els més vulnerables. Conflictes, pobresa, fam, explotació... són alguns dels perills als quals milions de nens i nenes s'enfronten cada dia al món. Tan sols els conflictes de Síria i l' Iraq obliguen a més de 14 milions de menors a viure amb por i necessitats diàriament. Més de 27 milions de nens i nenes viuen refugiats o desplaçats lluny de les seves llars, 100 milions subsisteixen en els carrers, 168 milions han de treballar, 57 milions de petits no van a l'escola... i més de 17.000 moren cada dia per causes que es poden evitar.

No poden tornar a repetir-se situacions tant difícils, els nens i nenes en situació de risc són la prioritat. La seva protecció, acollida, educació, el seu benestar, els seus riures i els seus jocs són l'objectiu del treball dels missioners i missioneres arreu del món.

Ara són més de 130 països on els nens i nenes de l ’Obra Pontifícia de la Infància Missionera col·laboren amb les ajudes necessàries per evitar tantes situacions dramàtiques, ells assumeixen el manament de la fraternitat.

Aquest és el nostre compromís: Iniciar en els infants l’ experiència de seguir a Jesús, posant les seves petjades en el camí de Jesús.
Cooperar en l'evangelització dels més petits: Donar i rebre... seguin a
Jesús!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions