• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

18 de gener del 2016



Jornada de la Infància Missionera
«GRÀCIES!»
Diumenge, 24 de gener de 2016





Comencem un nou any, una nova oportunitat per a ser agraïts. Els dies de Nadal recordàvem que amb Ell comença una història que omple de llum i alegria la nostra vida.

GRÀCIES! és el lema de la jornada missionera d’aquest any, és la paraula que tot el món vol aprendre en qualsevol idioma. Si una paraula brolla espontàniament i amb entusiasme de la boca d’un missioner o missionera, és aquesta!

L’escola en valors de l’Evangeli que és l’Obra Pontifícia de la Infància Missionera recull en els postulats del Decàleg: Un nen missioner sempre diu: GRÀCIES! Els nostres nens i nenes aprenen, des de la senzillesa, a ajudar amb les seves petites aportacions, però, sobretot, amb la pregària per altres nens i nenes, perquè no se sentin sols o abandonats.

I jo, per què vaig tenir la sort de néixer aquí? És un misteri, però GRÀCIES a Déu la meva vida és un regal. Per què dónes tu GRÀCIES a Jesús? Què pots fer per aconseguir que altres nens siguin feliços? Preguem perquè milions de menors que pateixen habitualment les conseqüències de l’explotació laboral, la violència o la discriminació pugin dir un dia, GRÀCIES!

Res no pot deixar d’estar revestit d’aquesta tendresa amb què et fas pelegrí, al costat de les persones més febles, en el nostre servei missioner.


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions