18 de gener de 2016Jornada de la Infància Missionera
«GRÀCIES!»
Diumenge, 24 de gener de 2016

Comencem un nou any, una nova oportunitat per a ser agraïts. Els dies de Nadal recordàvem que amb Ell comença una història que omple de llum i alegria la nostra vida.

GRÀCIES! és el lema de la jornada missionera d’aquest any, és la paraula que tot el món vol aprendre en qualsevol idioma. Si una paraula brolla espontàniament i amb entusiasme de la boca d’un missioner o missionera, és aquesta!

L’escola en valors de l’Evangeli que és l’Obra Pontifícia de la Infància Missionera recull en els postulats del Decàleg: Un nen missioner sempre diu: GRÀCIES! Els nostres nens i nenes aprenen, des de la senzillesa, a ajudar amb les seves petites aportacions, però, sobretot, amb la pregària per altres nens i nenes, perquè no se sentin sols o abandonats.

I jo, per què vaig tenir la sort de néixer aquí? És un misteri, però GRÀCIES a Déu la meva vida és un regal. Per què dónes tu GRÀCIES a Jesús? Què pots fer per aconseguir que altres nens siguin feliços? Preguem perquè milions de menors que pateixen habitualment les conseqüències de l’explotació laboral, la violència o la discriminació pugin dir un dia, GRÀCIES!

Res no pot deixar d’estar revestit d’aquesta tendresa amb què et fas pelegrí, al costat de les persones més febles, en el nostre servei missioner.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions