• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

23 d’octubre del 2015

Noticies Missioneres de la Diòcesi


Mº TERESA MALAGARRIGA
Desprès de dos anys la Delegació de Missions del Bisbat de Vic ens hem reunit amb  la germana dominica de Manresa Mª Teresa Malagarriga que ha vingut de vacances a veure els seus familiars ,ha fet una estada de dos mesos aviat ja  torna Guatemala on ella segueix fent la  tasca de missionera al costat de tres germanes més que son nadiues del país .
Va estar explicant  l’actualitat del país , ella tenia esperança que les coses anaven canviant políticament  i això portava un canvi social.
Ella però sempre te present  que la  seva tasca missionera era principalment com ens deia anterior trobada l’ any 2013
“Sempre hem pensat que l’educació és un dels camins més segurs pel desenvolupament d’un poble i per això nosaltres treballem per aconseguir-ho. 
La nostre missió és evangelitzar a través de educació i que els valors de l ’Evangeli penetrin ben endins dels nostres alumnes, els quals tard o d’hora seran nous agents de canvi de la seva societat. La nostre escola acull al voltant de tres-cents nois i noies, molts dels quals, ja que viuen molt lluny, es queden interns amb nosaltres; d’altres caminen cada dia una hora per venir a estudi i uns pocs també són de la nostre aldea. Fan els estudis de secundària, batxillerat i magisteri, i parvulari. Com que són molt escassos els recursos tenim ajudes de l’exterior per donar beques als nois i noies i fer possibles els nostres objectius. 




També treballem a la parròquia, ajudem a la promoció de la dona, fem cursos als catequistes i acompanyem grups de joves. “


Li donem les gràcies des de la delegació per poder  gaudir de la seva companyia i poder parlar de missions i de la feina  tan interessant  que fa  i de poder intercanviar impressions del que es la missió i cap on va
Acompanyades estàvem de la Conxita Fargas missionera que va estar a Guatemala  i que no deixat de treballar per la causa i ha tornat varies vegades .
Ella des de aquí treballa  en l’associació de Laics per les Missions (Ocasha) 





0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions