• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

25 d’abril del 2015

VOCACIONS NADIUES

TESTIMONI AGRAÏMENT

La majoria dels seminaris d'Amèrica ja poden dependre de si mateixos. Tan sols necessiten el recolzament de l'Obra de Sant Pere Apòstol, 5 seminaris menors i 10 seminaris majors, amb un total de 102 i 707 alumnes respectivament. Aquesta és una mostra d'un d'ells.



El Seminari Intermissional de San Luis Beltrán, a Colombia; prepara als sacerdots de les zones indígenes i més pobres d'aquesta nació, que es corresponen als seus catorze vicariats apostòlics. Es tracta d'un seminari al que Espanya va estar lligada des del seu naixement, durant els anys seixanta. 





Va ser quan un grup de sacerdots pertanyents a  l'Institut Espanyol de Missions Estrangeres (IEME), es va encarregar de la formació dels primers seminaristes. Els que han vist complert el seu somnis de convertir-se en sacerdots, agraeixen la generositat dels catòlics del nostre país, a través de  la campanya de les Vocacions Natives, que ha permés a les  Obres Missionals  Pontifícies d'Espanya, ajudar directament a aquest seminari en el que s'han format. Hereus de tants missioners que van arribar portant l'Evangeli. Ells són esperança de l'Esglesia. "l'ajuda rebuda és de vital importància per a que nosaltres, joves, que venim de families pobres i humils, puguem realitzar els nostres estudis", asseguren. "El meu apostolat", explica un d'ells, " el portaré a terme al vicariat apostòlic de Trinitat a Casanare, lloc en el que es necessari desenvolupar els valors de l'Evangeli amb un gran esforç". 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions