• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

11 de gener del 2015

Jornada de la Infància Missionera


«Jo sóc un d’ells»
Diumenge, 25 de gener de 2015

Molt estimats,

Amb aquest Jornada missionera s’inicia un nou període de quatre anys (2015-2018) amb la finalitat d’enfortir les dimensions de la iniciació cristiana que els infants estan vivint en la parròquia o en l’escola.

Aquesta tasca se desenvoluparà en les activitats proposades en qualsevol dels àmbits de formació dels infants. D’aquesta manera evitarem que “missions” sigui un a nexe en la formació dels nens per a convertir-se en una exigència que neix de la fe.

El lema d’aquest any Jo sóc un d’ells ens apropa, als grans, a la paràbola del Bon samarità. Ens parla de l’amor al proïsme sentint-me jo en cadascú d’ells. No podré parlar de l’amor de Déu als nens sinó em sento membre de la mateixa família.
Vés, i tu fes igual” (Lc 10, 37) és la primera ensenyança de Jesús, no hi ha accepció de persones.

El cartell de la Jornada presenta els nens en el cor de la gran família humana. El cor sempre és símbol d’Amor, les seves carones de diferents països mostren l’alegria de treballar junts, és la descoberta de la universalitat de la FE, el gran batec!.

Des de la Delegació de Missions us oferim els materials d’animació d’aquesta jornada missionera. Tot el que rebeu suscita en els nens –i en els grans!- el desig de compartir amb altres infants, mitjançant la pregària i l’ajuda econòmica, l’alegria de sentir-nos “missioners” de Jesús.

Agraïm la vostra acollida i us desitgem un any nou ple de PAU i ESPERANÇA!!!
Ben cordialment,


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions