14 d’octubre de 2014

FOROBA YELEN


Fa dues setmanes es que s'ha començat  a la església de la  Pietat una seria de taules rodones que es duran a terme  tot el més d'octubre i  que intenten acostar el projecte  Foroba Yelen que es una farola que ha construït l' arquitecte italià Mateo Ferroni  per les comunitats de Mali.
la primera taula  rodona  varen convidar  a la Delegació de Missions , Mans Unides i Càritas  el tema va ser el com tots nosaltres ens acostem al altre per ajudar  i com s'ajuda i si valen els mateixos paràmetres d'ajudar aquí Europa  o africa .
Va ser molt interessant, tos varen explicar com des de les seus àmbits s'ajuda i va sortir la paraula estimar la que Jesús ens diu  a l'evangeli,  També ,confiar , solidaritat , compromís..
La segona  s'ha parlat del disseny del projecte , han estat convidats Curro claret dissenyador, Ramon Ricard director Eartvic  Benito muros investigador, La bellesa del disseny estar molt en el  missatge del mateix projecte que Mateo porta a terme per que sigui útil a les comunitats de Mali
El disseny ha de tenir una funció social i practica a la vegada .0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions