• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

19 de juny del 2013

Curs d'estiu 2013



Nova oferta de formació missionera de la Càtedra de Missionologia. Es tracta d’un curs d’estiu del 2 al 7 de juliol a Segòvia.

La Càtedra de missionologia de la Facultat de Teologia de la Universitat Eclesiàstica San Dámaso de Madrid ha afegit aquest any una nova oferta formativa, es tracta d’un curs d’estiu durant els dies 2 i 7 de juliol a Segòvia.
Aquest curs respon al desig de moltes persones de poder-se beneficiar de la formació missionològica que ofereix la Càtedra però que no poden assistir a la formació durant l’any acadèmic.

En aquest Any de la fe que va convocar el papa Benet XVI i continuant amb la crida del papa Francesc, el curs ofereix una oportunitat molt interessant que s’afegeix a les ja existents per a poder omplir-se de l’entusiasme per a portar l’Evangeli a tots els homes. Dit curs també és atractiu per aquells cristians que volen reflexionar i comprometre’s amb la nova evangelització de les nostres comunitats cristianes.

El curs d’estiu es realitza en règim d’internat perquè a més de les classes hi haurà testimonis missioners, taules rodones i espais per a compartir amb els assistents, video-fòrums, així com moments d’oració i celebració. Els objectius del curs són:

-      Reflexionar sobre la dimensió missionera de la fe, revelada, transmesa i viscuda,
-      Aprofundir en algunes qüestions fonamentals de la Teologia de la missió,
-      Intercanviar experiències sobre l’animació i formació missioners en les comunitats eclesials, i
-      Participar en jornades de convivència missionera.

Aquest curs va dirigit principalment a alumnes de teologia o ciències religioses, membres de les delegacions diocesanes de missioners, persones integrades en la pastoral missionera i, en general, agents de pastoral i joves que es preparen per a una experiència missionera de curta durada. El contingut del curs es centra en el més essencial de la teologia de la missió: “El marc actual de la missió” (Anastasio Gil García), “El fonament de la missió” (Juan Carlos Carvajal Blanco), “La vocació missionera” (MªJesús Hernando García) i “L’animació missionera” (Juan Martínez Sáez).

Informació:    Descargar programa del curso
                      Web Cátedra de Misionología
Matrícula:    Fins el dia 28 de juny
Secretaría de alumnos de la Facultad de Teología San Dámaso
c/ Jerte, 10, 28005 Madrid; Teléfono: 91 3644010
secretaria.alumnos@fsandamaso.es